Werken bij ons

Ben jij een lieve zorgzame groepsleider(ster)? Kun je kindgericht denken, werken en heb je een heleboel knuffels en kroelen over? Wellicht pas je dan in ons team.
We hebben een ontzettend fijn team in een gezellige locatie met drie verticale groepen en een 3+ groep. Bij ons geen algeheel vooropgezette plannen, maar ruimte voor het integreren van jouw eigen ideeen! Bij Kinderopvang Keiki Holo Holo wordt kindgericht gewerkt en als vanzelfsprekend is de communicatie en het contact met de ouders heel belangrijk. Natuurlijk zijn opleiding, professionaliteit, creativiteit, een sociale en positieve houding een absolute must. 

Herken jij jezelf hier in stuur dan jouw CV naar kinderopvang Keiki Holo Holo 
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Openstaande vacatures:

Functie omschrijving: Werktijden/ dagen:
Momenteel Geen vacatures  ma, di, wo, do, vrij.  Geen
Extra info: uren in overleg
 


Functie omschrijving: Werktijden/ dagen:
Momenteel Geen vacatures  ma, di, wo, do, vrij.
Geen
Extra info: uren in overleg


bloemen

vlinderlogowitteachtergrond

Stage

Stagiaires die een opleiding volgen op basis van MBO3 of MBO4 niveau kunnen ook solliciteren. Wij hebben beperkte ruimte voor het begeleiden en opleiden van stagiaires. We zijn kleinschalig, dat houdt in dat ook de ruimte om jonge mensen op te leiden en te begeleiden beperkt is. 

Voor stage aanvraag kunt u een e-mail sturen met daarin duidelijk vermeld welke opleiding je volgt, op welke school je zit, de periode dat je wilt stage lopen en het aantal dagen dat je aanwezig wilt zijn. Daarnaast je motivatie en een cv. Wij nodigen je dan eventueel uit voor een gesprek waarin wij bekijken of je in ons bedrijf past. Vanuit daar kijken we verder en maken we vervolg afspraken. 

Kinderopvang Keiki Holo Holo is een door Calibris gecertificeerd leerbedrijf. Wanneer jij jezelf hierin herkent ontvangen wij graag jouw CV en appelmandsollicitatiebrief met foto. Zie adresgegevens bij CONTACT

vlinderrozeruitklein


bloemroze klein


  

 

appelmandkonijnblauw