Kleinschalig - persoonlijk - lief - kindgericht


In de kinderopvang moet de ontwikkeling van kinderen centraal staan. Bij Keiki Holo Holo worden kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling en er wordt ook gesignaleerd en bijgestuurd waar nodig. Dit wordt mede bereikt door verantwoorde kinderopvang te bieden, het mentorschap en een “warme“ overdracht (doorgaande ontwikkeling) wanneer het kind van de dagopvang naar het basisonderwijs gaat.  

Ieder kind is uniek, dat is het grootste leidraad waar wij vanuit gaan. Kinderen zijn gelijkwaardig en hebben de mogelijkheid om zelf keuzes te maken hoe iets te doen en aan te geven wat zij nodig hebben. Van baby af aan geven kinderen signalen af om duidelijk te maken wat zij willen/nodig hebben. Denk hierbij aan de huil en lichaamstaal van een baby. 

Onze ervaren en betrokken pedagogisch medewerker voelen feilloos aan wat jouw kind nodig heeft. Ze maken tijd voor een knuffel, doen een spelltetje tijdens het verschonen en stoppen je kind lekker in als het tijd is om te gaan slapen. Het vertrouwde ritme van thuis houden wij er zoveel mogelijk in. Dat geeft je kind een veilig en vertrouwd gevoel.  

Openheid in het kinderdagverblijf is een groot speerpunt. Buiten dat de ruimtes “open“ zijn doormiddel van raampartijen, deuren en combinatiegroepen geldt er voor het hele kinderdagverblijf, voor alle ouders en belangstellenden “de deur staat altijd open“ voel je welkom om koffie/thee te komen drinken of het kantoor binnen te lopen voor een goed of gezellig gesprek (voor belangrijke zaken, maak een afspraak).

Wij stellen plezier en veiligheid voorop! Lichamelijke gezondheid wordt gestimuleerd door gezonde verantwoorde voeding, veel beweging, buiten spelen en aandacht voor hygiëne.

Wil je graag ons hele pedagogische beleidsplan inzien? Vraag daar dan naar bij de administratie van kinderopvang Keiki Holo Holo.

Debby Neshla nieuwVrolijke groetjes,
Debby van Heyningen &
Neshla Staal
(Houders Kinderopvang Keiki Holo Holo)
bloemen
vlinderlogowitteachtergrond


"kindjes eerste stapjes"

“…Augustus 2011 zijn we gestart met de kinderopvang aan het Dorpsplein 3 in Nootdorp. We hebben gekozen voor een niet gangbare naam voor onze opvang.

Keiki Holo Holo betekent “kindjes eerste stapjes” in de Hawaïaanse taal.

Bij het opstarten van de kinderopvang zijn we op zoek gegaan naar een naam die bij ons moest passen en een mooie betekenis heeft. Onze naam moest anders zijn dan andere, maar moest ook wel betrekking hebben op kinderen. De naam ” Keiki Holo Holo” kwamen we tegen in een liedje & dansje van Sesamstraat. Het is een vrolijke maar vooral aparte naam met een mooie betekenis! "Kinderopvang Keiki Holo Holo!..."

 

vlinderblauweruitklein

bloemroze klein

 

 

 

appelmandkonijn