Buitenschoolse Opvang (BSO)

Kinderopvang Keiki Holo Holo bied kleinschalige BSO aan voor kinderen in de basisschool leeftijd. Er zijn twee gezellige, huiselijke ruimten waar “Familie Knotzzz” en "Familie Kwebbels" zoals de groepen genoemd worden zich lekker ontspannen of zich juist uitleven na een drukke dag op school. Er is plek voor totaal 22 kinderen, 11 beneden en 11 boven, die zich na de 16.00 uur snack, mogen verplaatsten naar waar zij willen spelen. E.e.a. in overleg met de leiding.

Als de schoolbel gaat komt de leidster aan om alle kinderen van school te halen. De grotere kinderen vanaf ongeveer 8 jaar kunnen eventueel op hun eigen fiets mee fietsen. Samen gaan ze richting Keiki of ze ondernemen direct aansluitend een buiten activiteit. Alles gaat in fijn overleg met de kinderen, het is immers hun vrije tijd. Dat is nou net zo leuk aan BSO keiki en het spelen bij "Familie Knotzzz" en "Familie Kwebbels" Niks moet, alles mag! Dat dan wel binnen de mogelijkheden van de groep. De leidsters van de BSO zullen diverse activiteiten aanbieden en goed inspelen op de wensen van de kinderen. Ook komt regelmatig Team4Talent langs om te sporten en spelletjes te doen met de kinderen of een culturele activiteit met hen te ondernemen.

De kinderen kunnen na schooltijd terecht en natuurlijk tijdens vakantie- en studiedagen. Op aanvraag eventueel ook andere incidentele vrije dagen waarop ouders wel moeten werken. In de vakantie zullen er regelmatig grotere activiteiten worden georganiseerd zoals bijvoorbeeld een bezoek aan het speelbos, kinderboerderij, de Kieviet, dierentuin of een waterspeeltuin. We werken met thema's in de schoolvakanties daarop worden meestal de activiteiten op afgestemd. 

kindmetvarken

Wij halen kinderen op van de scholen in Nootdorp:
- De Waterwilg
- De Winde, hoofdlokatie
- Sint Joseph school
- De Regenboog, hoofdlokatie

Wij nodigen u graag uit om een keertje te komen kijken bij "Familie Knotzzz" en "Familie Kwebbels". Wij schenken graag een kopje koffie, thee of iets fris voor u in tijdens een gezellige kennismaking.bloemen

 

vlinderlogowitteachtergrond

 bso waterpret

vlinderblauweruitklein

bloemroze klein

 

 

 

 

appelmandkonijn