Tarieven & Openingstijden KDV

Bij kinderopvang Keiki Holo Holo is het uurtarief in 2017  € 7,40 per opvang uur. U krijgt ruim op tijd bericht wanneer het tarief gaat wijzigen. 
**Voor opvangpakketten bijv. Standaardpakket, even/oneven pakket, flexibeleopvang en het onderwijspakket kunt u zich wenden tot de administratie van Keiki Holo Holo. Zij zullen u helpen met de uitleg omtrent de diverse tarieven.

Als ouder krijgt u een deel vergoedt van de overheid. Dit is inkomsten afhankelijk. Voor de hoogte van uw teruggaaf informeer bij de belastingdienst of kijk op: www.toeslagen.nl 

De minimale afname is 1 hele dag per week. Alle kinderen zijn welkom van 07.30 uur tot 18.00 uur. (10,5 uur) Halve dagen van 07.30 uur tot 12.45 uur en in de middagvanaf 12.45 tot 18.00 uur. 

U betaald eenmalig een bedrag administratiekosten ad. € 47,50 Inschrijfkosten

In basis neemt u minimaal 10,5 uur opvang af bij Keiki Holo Holo. Het is niet de bedoeling dat er kinderen na 18.00 uur worden opgehaald. Soms kan er sprake zijn van overmacht. Wij adviseren u om hier vooraf over na te denken en in geval van nood een achterwacht te hebben die het kind voor u ophaalt. Het is wel heel belangrijk dat de zg. achterwacht bij het kinderdagverblijf bekend is. U kunt de gegevens van deze persoon bij inschrijving opgeven. 

Mocht u onverhoopt toch pas na 18.00 uur aankomen is hier een ander tarief aan verbonden. Het tarief voor te laat komen is bij Keiki Holo Holo € 25,00 per kwartier, afgerond naar het kwartier. (bijvoorbeeld 5 min. te laat kost u € 25,00). Bij het later aankomen dan een half uur na sluitingstijd, wordt er een boetetarief aan u doorberekend van € 50,00 bovenop de eerder genoemde tarieven. De leidsters die langer dienen te blijven voor uw kind moeten altijd met z’n tweeën zijn in verband met de veiligheid van uw kind en hen zelf. Deze kosten worden op de ouders verhaald. 

De betaling van de maandelijkse nota voor kinderopvang gebeurd vooraf, elke maand op of rond de 25ste, door middel van een automatische SEPA incasso. Eventuele extra uren worden in de maand erop verrekend dan wel berekend.

meisjeverrekijker

bloemen

 vlinderlogowitteachtergrond


Tarieven & Openingstijden BSO

Dagopvang:
Maandag t/m vrijdag van 7.30 t/m 18.00 

Buitenschoolse opvang:
maandag t/m vrijdag van 7.30 t/m start school   en 15.00 t/m 18.00
Vakantie BSO opvang: 
Maandag t/m vrijdag van 7.30 t/m 18.00

Vakantieopvang:
maandag t/m vrijdag van 7.30 t/m 18.00

Studiedag:
Op aanvraag per school verschillend.

Tarieven:
Standaard tarief NSO € 7,45 per uur. Standaard tarief valantieopvang 7,92 per uur met een minimum afname van een hele dag (10,5 uur) per vakantieweek.
Voor de andere pakketten kunt u zich wenden tot de administratie. Zij zullen u helpen en uitleggen wat de verschillende pakketten inhouden en wat de bijbehorende tarieven zijn
.

Vraag naar de lijst met afwijkende tijden, gesloten dagen, studiedagen en dergelijke.

Administratie Keiki Holo Holo is te bereiken via telefoonnummer:015-3107939

bloemrozeruit

vlinderblauweruitklein

  

 

 

bloemroze klein

appelmandkonijnblauw