Buitenschoolse Opvang (BSO)

Kinderopvang Keiki Holo Holo bied kleinschalige BSO aan voor kinderen in de basisschool leeftijd. Er zijn twee gezellige, huiselijke ruimten waar “Familie Knotzzz” en "Familie (nieuwe naam)" zo als de groepen genoemd worden zich lekker ontspannen of zich juist uitleven na een drukke dag op school. Er is plek voor totaal 20 kinderen, 10 beneden en 10 boven, die zich na de 4 uur snack lekker mogen verplaatsten naar waar zij willen spelen.

Als de schoolbel gaat komt de leidster aantuffen met de electrische (gezellige opvallende felgele met palmbomen)  bakfiets voor 10 personen om alle kinderen van school te halen. De wat grotere kinderen kunnen eventueel op hun eigen fiets mee fietsen. Samen gaan ze richting Keiki of ze ondernemen direct aansluitend een buiten activiteit. Alles gaat in fijn overleg met de kinderen, het is immers hun vrije tijd. Dat is nou net zo leuk aan BSO keiki en het spelen bij "Familie Knotzzz" en Familie (nieuwe naam). Niks moet, alles mag! Dat dan wel binnen de mogelijkheden van de groep. De leidsters van de BSO zullen diverse activiteiten aanbieden en goed inspelen op de wensen van de kinderen. Ook komt regelmatig Team4Talent langs om te sporten en spelletjes te doen met de kinderen of een culturele activiteit met hen te ondernemen.

De kinderen kunnen voor- en na schooltijd terecht en natuurlijk tijdens vakantie- en studiedagen. Op aanvraag eventueel ook andere incidentele vrije dagen waarop ouders wel moeten werken. In de vakantie zullen er regelmatig grotere activiteiten worden georganiseerd zoals een bezoek aan het speelbos, kinderboerderij, de Kieviet, dierentuin of een waterspeeltuin en/of Monkeytown Rijswijk. Dit doen we door er heen te fietsen, met het openbaar vervoer te gaan of de auto te pakken. 

kindmetvarken

Wij halen kinderen op van de scholen in Nootdorp:
- De Waterwilg
- De Winde, plus dependance
- Sint Joseph school
- De Regenboog, plus dependance

Wij nodigen u graag uit om een keertje te komen kijken bij "Familie Knotzzz" en familie (nieuwe naam). Wij schenken graag een kopje koffie, thee of iets fris voor u in.bloemen

 

vlinderlogowitteachtergrond

 bso waterpret

vlinderblauweruitklein

bloemroze klein

 

 

 

 

appelmandkonijn